• Adaugă un anunț
 • Informații utile

  Cum adaug un anunț

  Adăugarea unui anunț se face folosind accesând secțiunea dedicată: www.agrointel.ro/anunturi-agricole. Se completează formularul de adăugare anunț – îl găsiți accesând butonul ”Adaugă un anunț” din dreapta sus la paginile din site. Alegeți pachetul pe care îl doriți pentru publicarea anunțului sau anunțurilor dumneavoastră. Aveți trei variante disponibile: START, BASIC și PREMIUM. După selectarea pachetului, completați formulare de crearea a unui user cu datele dvs. Pentru a posta un anunț, completați apoi formularul cu titlul, conținutul anunțului și restul opțiunilor, încărcați imaginile și clipurile dorite, apoi apăsați butonul de ”Adaugă un anunț nou”.  

  Ce anunțuri se pot posta

  Anunțurile pe care le puteți publica pe site-ul nostru trebuie să vizeze sectorul agricol și să se încadreze în una dintre secțiunile deja existente.  

  Ce sfaturi îmi dați pentru ca anunțul să fie vizibil

  Anunțurile care au cel mai mare impact au un titlu clar, nu foarte lung și sunt însoțite de cel puțin o fotografie care prezintă produsul vândut. Mare atenție la descrierea pe care o faceți produsului pentru a oferi toate informațiile necesare celor care ar fi interesați de bunul dvs. Publicarea unui anunț care include prețul este, din start, un început bun. Pentru ca anunțul dvs. să fie vizibil și la secțiunea de știri a site-ul Agrointeligența, promovat pe paginile de Facebook și în newsletter-ul dedicat, optați pentru unul dintre pachetele de promovare.